2013. augusztus 26., hétfő

HONFY ÁGNES ILONA ARANY BIRODALOM - Jelenlegi ára: 850 Ft

Az Arany Birodalom víziója a legsötétebb középkorban hozott reményt az emberiség számára. Egységbe forrasztotta a szétszabdalt Európát, általános jólétet és biztonságot nyújtott. A béke és a szabadság zálogát jelentette.  
Kezdetben.  
Ám az évszázadok során a ragyogó Birodalom sötét indulatok, ármány és árulás puszta díszletévé korcsosult. A szégyenteljes múlt megtagadása intézményes cenzúrává silányult, az állandó béke tunya unalommá, a szabadság szabadossággá.  
Mi vár ebben a romlott színjátékban egy olyan ifjúra, akitől mindenki a megváltást reméli, ám akitől elragadták még a nevét is, hogy rabszolgává legyék? Teste az érzékek selyem és arany börtönének foglya az uralkodónői háremben. Elméjének megrontója ugyanakkor a hatalom igazi birtokosa, a szürke eminenciás, aki a háttérből mozgatja a szálakat, azzal az egyetlen céllal, hogy a fiúból kíméletlen gyilkost, magához méltó utódot faragjon.  
Ez a történet a kitartásról, az erkölcsről és az emberi kötelékekről szól egy olyan világban, amelyből kiveszni látszik minden valódi érték. Egy kontinenst átszelő kaland során az ifjú kénytelen szembenézni a lassan önmagát felemésztő világgal, a múltjával és saját démonaival.
JÓ ÁLLAPOTBAN
A könyvek és képregények postája 7000 ft felett ingyenes!! 20 kg-ig
Nézd meg a többi aukciómat is, postaköltséget spórolhatsz.
Személyesen átvehető Budapest 4., 5. és 6. kerületében munkanapokon vagy ajánlva postázom.


Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2013-09-13 19:42
. HONFY ÁGNES ILONA ARANY BIRODALOM - Jelenlegi ára: 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése