2013. április 25., csütörtök

Argán Olaj (200 ml Nirvel Argan Fluid) - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Speciális komplex azonnali hajregeneráló, hővédő, hajvégápoló olaj, amely 50%-al csökkenti a hajszárítás idejét is. Pár csepp használata elegendő!
Egészséges fényt, és rendkívüli fésülhetőséget ad a hajnak.   Rendkívül gazdaságos, pár csepp használata elegendő! Olvassa el az argan olajról szóló cikkünket! Nem változtatja meg a haj színét, még a nagyon világos szőke hajaknak sem!
Az argán olaj tisztán természetes eredetű termék, amely több mint 100 fontos alkotóelemet tartalmaz, ezek pedig már több száz éve fontos szerepet játszanak a hagyományos marokkói egészségápolásban. Ősidők óta az egészség és s szépség megőrzőjeként tekintenek rá. Az argán olaj több mint 80%-ban tartalmaz értékes telítetlen zsírsavakat (mint az olajsav vagy linolsav), ebben megelőzi az olívaolajat is. Az argán olajban fontos növényi szterolok találhatók, mint például a schottenol és a spinasterol, melyek egészségre kifejtett jótékony hatását jelenleg számos tudományos vizsgálat tanulmányozza. Az olaj természetes antioxidánsokban való gazdagsága révén védi az emberi szervezetet. Az Argan Fluid a hajápoló termékek legújabb generációja. Speciális növényi olajok kombinációja, amelyek azonnal felszívódnak a hajba, kijavítják a haj sérüléseit, elvégzik a hajvégápolók már jól ismert jótékony hatását. Az Argan Fluid hajvégápoló ezen felül a hajszálrostok között levő felesleges vizet is kiszorítja, és ezzel 50%-l lerövidíti a hajszárítás idejét, miközben megvédi a hajat a hajvasaló, a hajszárító és egyéb hajformázók hőjétől.
Az argánfa (Argania spinosa) a világ egyik legősibb fája és több millió éve honos Marokkó délnyugati részén. Sajnos napjainkban a kihalás veszélye fenyegeti, vele együtt pedig a berberek kultúráját is. Ennek az észak-afrikai törzsnek ugyanis, melynek tagjai "amazigh" -nek (szabadoknak) nevezik magukat, az egyedülálló argán olaj termesztése és előállítása adja az egyetlen megélhetési lehetőséget. Az UNESCO 1998-ban bioszféra-rezervátummá és kulturális örökséggé nyilvánította a termesztési területet.
Az amazigh-berber törzs nőtagjai sokat tettek az argán fák fennmaradásáért. Ők gyűjtik be, hámozzák és törik fel az argán diót, hogy aztán manduláiból kinyerjék "Marokkó folyékony aranyát". Az ebből származó bevételük biztosítja a gazdasági hátteret családjuk megélhetésére.
Minden kérdésre szívesen válaszolok!
Személyesen Pesten vagy Pest megyében vehető át.
Kérésre postázok a mindenkori díjszabásnak megfelelően.


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-12 22:12
. Argán Olaj (200 ml Nirvel Argan Fluid) - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése