2013. május 18., szombat

Romantikus 4* Wellness Boutique Hotel Siófok - Jelenlegi ára: 1 Ft

Best Western Janus Atrium Boutique ****Hotel & SPA, Siófok– üdülési utalvány
Az utalvány tartalma:
3 nap 2 éjszaka, egyedi dizájn szobában, 2 fő részére
Ellátás:
reggeli, svédasztalos hideg/ meleg büfé
Szolgáltatások
ingyenesen: parkolás,   uszoda, szauna, kondi terem, pezsgőfürdő, „ Open Bar” korlátlan tea, kávé, forró-csoki, ivóvíz fogyasztási lehetőséggel minden nap10-23 óráig, WI-FI és Internet sarok
külön díj ellenében, masszázsok, kozmetika, manikűr - pedikűr, infra szauna, szolárium, fürdőköntös, privát éjszakai pezsgőfürdőzés, stb.
Korlátozások
a szobák nem pót ágyazhatók, de egy kisgyermek 3éves korig a szülőkkel egy ágyban díjtalanul elhelyezhető. Ezzel az utalvánnyal a lakosztályok és a szuperior szobák nem vehetők igénybe de ezek más utalványainkkal elérhetők. Háziállatok bevitele nem megengedett. A szállodában Tilos a Dohányzás! Az utalvány pénzre nem váltható, a fel nem használt utalvány a megjelölt időpont után érvényét veszti. Az elvesztésből eredő károkért felelősséget nem vállalunk!
Felhasználhatóság
Az utalvánnyal a szálloda a nyitvatartási időszakában, 2013 április 01 - Október 31. -ig vehető igénybe, kivéve a Péntek és Szombat éjszakákat valamint kivéve a nyári főszezont (juli 01-aug. 31),   és az állami ünnepnapokat. A szálloda a téli szezonban 2013 április 01-ig zárva tart!
 VILLÁMÁR ELŐNY!
Ha villámáron (33. 000, -Ft) veszi meg az utalványt akkor hétvégén is felhasználhatja. Ez esetben, ha kívánja, a nyári főszezonban is igénybe veheti a szállodát, 12. 000, -Ft egyszeri pótdíj helyszíni megfizetésével.
A felhasználás időpontját a szállodával  írásban (email) kell egyeztetni. Ez azt jelenti hogy az utalvány beváltásakor a vendégnek több, neki megfelelő idopontot kell megjelölnie melyekből a szálloda válaszja ki a számára is megfelelőt. A szálloda -üzleti érdekeire tekintettel- nem köteles bármikor elfogadni az utalványt. Különösen igaz ez a föszezonban ill. olyan időszakokban mikor a szálloda magas töltöttséggel üzemel.
 A beváltással kapcsolatban ezen kívül mindig az utalványon található korlátozások és információk az irányadók!
 Bejelentkezés érkezés napján  15: 00-tól, Kijelentkezés elutazáskor 12: 00-ig
Fizetési módok
kp, átutalás, üdülési csekk/ SZÉP Kártya, postai befizetés, bankkártyák (Visa/ MC)
Fizetési határidő
Kérjük nyerteseket, hogy a megnyert licitek díját legkésőbb 6napon belül szíveskedjenek kifizetni! Ezt követően postázzuk az utalványt a megadott címre vagy a közösen kiválasztott időpontról email visszaigazolást küldünk.
Az utalványt a megadott időtartamon belül bárki felhasználhatja, minden felsorolt szolgáltatást tartalmaz, a helyszínen csak a városi idegenforgalmi adó (IFA) fizetendő melynek mértéke kb. 400Ft/fő/éj. Exkluzív ajándéknak is kiváló!
A szállodáról
Kicsi, családias, belvárosi, Boutique-Hotel, egyedi dizájn szobákkal, lakosztályokkal és sok wellness szolgáltatással.
A szálloda nem dohányzó! Dohányzás csak néhány kijelölt helyen engedélyezett.
A szállodába háziállatok bevitele nem engedélyezett!
A Best Western Janus Boutique Hotel&SPA, a város szívében, a vasútállomástól 100 a strandtól 500 méterre, a régi fő utcán található.
A szálloda az első magyar "butikhotel", amelyben minden szoba különbözik a többitől. Ez az új hotelkoncepció, amely világszerte nagy sikereket ér el, most Magyarországon is kipróbálható. Lényege, hogy a vendég hangulatának, ízlésének megfelelő szobatípusok közül választhat, s akár minden nap más "világban" érezheti magát anélkül, hogy kimozdulna a szállodából. Pároknak, nászutasoknak különösen ajánlott!
Az épületegyüttes egy régi evangélikus imaház és egy hajdan-volt iskola összeépítésével jött létre, Makovecz Imre tervei szerint. 2004-2010-ig egy új koncepció megvalósításával olyan egyedi tervezésű Dizájn szobákat hoztak létre melyek mind más stílust képviselnek
A szálloda alagsorában működik a vendégek kedvence, a Janus SPA/Wellness. Itt minden együtt van, ami az aktív pihenéshez és a relaxációhoz szükséges: uszoda, finn szauna, infra szauna, pezsgőfürdő, kondicionáló terem, szolárium, masszázs, kozmetika. Az új dizájn szobák a Wellness szolgáltatásokkal kombinálva egyedi élménnyé varázsolják a Siófokon eltöltött napokat.
Étkezés: az utalvány a bőséges svédasztalos hideg-meleg reggeli tartalmazza, melyet 8: 00 - 10: 30-ig fogyaszthatnak el. Ezen kívül a szállodában további étkezés pl. félpanzió nem igényelhető. Étkezés a szálloda közvetlen szomszédságában (50m) található, kedvező árú éttermekben lehetséges.
 
Minden aukciónk 1 Ft-ról indul, az aukció befejezésének időpontjában a legmagasabb licitet tevő veheti meg a terméket az aktuális áron. Arra is van lehetőség, hogy az aukció lejárta előtt azonnal megvásárolja az utalványt az un. Villámáron. Ez a legbiztosabb módja, hogy várakozás nélkül azonnal az öné legyen az utalvány. Egyúttal ezen az áron, hétvégén is ill. pótdíj fizetésével akár a nyári főszezonban is foglalhat szobát kedvező áron.
Lehetőség van ún. védett ajánlat megtételére is. (pl. valaki 5. 000 Ft-os védett ajánlatot tesz egy termékre, s az aukcióra 1. 000 Ft-os új licit érkezik, a rendszer automatikusan elhelyez egy 2000 Ft-os licitet a védett ajánlatot tevő felhasználó nevében - a konkrét esetben 1000 Ft-os licitlépcső esetén). A rendszer mindig csak annyit licitál a legmagasabb ajánlatot tevő nevében, hogy az övé legyen a legmagasabb licit.
Biztonságos aukció:
Hogy az aukció nyertesei komoly vételi szándékú vásárlók lehessenek, a Vatera fenntartja a jogot a licitálók ellenőrzésére. Amennyiben a licitet tevő felhasználó a megkeresésre nem válaszol, vagy nem elérhető úgy licitje törlésre kerül. A licit megtétele - az Ön ajánlata - a Polgári Törvénykönyv 211. §-a alapján hivatalos vételi ajánlatnak minősül és bírósági úton érvényesíthető.
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-28 22:34
. Romantikus 4* Wellness Boutique Hotel Siófok - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése